Oldalunkat eddig 27554-en keresték meg. Ma Ön a(z) 15. látogatónk.


A csapat

A Cafe Cinema piaci bevezetésén, és tökéletes működésén professzionális szakértőcsapat dolgozik. A projekt szakmai vezetésért és a pénzügyekért a Work Out cégcsoport vezetése és alkalmazotti gárdája felelős.


 

Vámosi Krisztián - A tulajdonos
 

Maga a Cafe Cinema Budapest a Work Out cégcsoport érdekeltségi körébe tartozik, mely cégcsoportot Vámosi Krisztián neve fémjelez. Krisztián az első diplomáját Hotel és Turizmus szakos közgazdászként szerezte meg, majd Gazdaságtant tanult a Corvinus Egyetemen. Jelenleg a párizsi Sorbonne egyetemen hallgat Vállalatirányítást és Európai Uniós Marketingstratégiákat.

Krisztián az elmúlt évek alatt éttermet és több szállodát is vezetett, de dolgozott a Magyar Turizmus Zrt. szervezetében is, valamint alpolgármesterként is diszponált 2002 és 2006 között. Az elmúlt éveket a pénzügyi szektorban töltötte vezetőként, majd megalapította a Work Out cégcsoportot, amely Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő ingatlan-befektetője.

A Cafe Cinemának otthont adó üzlet olyan hatással volt rá, hogy úgy döntött, ismét részt akar venni a minőségi vendéglátásban és valami egészen egyedit szeretne alkotni a szórakoztatás területén.Fejérdy Zsófia - marketing vezető
 

Zsófia közgazdász végzettségű és évek óta marketing területen dolgozik. Vámosi Krisztiánnal hosszú évek óta ismerik egymást és számtalan közös projektben dolgoztak már együtt. Saját cége, a Promobox Kft. a marketingkommunikáció egy igazán különleges területére specializálódott. Szakmai tapasztalatait nemzetközi szinten is kamatoztatta Párizstól Moszkváig. Angolul, franciául kiválóan beszél, imádja a divatot és az idegen nyelveket, tájakat, embereket. Szenvedélye az utazás és a vezetés, imádja az autókat és a Forma 1-et, melynek szervezésében idén 5. éve vett részt.


 

Kovács Róbert - művészeti vezető
 

Kovács Róbert színész, műsorvezető. Bár a hazai nézők többsége "A világ legrosszabb gyereke" című ifjúsági film főszereplőjeként, valamint a Kölyökidő és a Főtér című televíziós produkciók műsorvezetőjeként ismeri, Róbert immáron több mint 10 éve lép fel rendszeresen különböző színházi előadásokban. 2006-ban életre hívta önálló színtársulatát, Görbe Tükör néven. Vámosi Krisztián felkérésének nagy örömmel tett eleget, amikor elvállalta a Cafe Cinema Budapest művészeti vezetését. Róbert több évtizedes, a hazai médiában és színházi világban eltöltött szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy a Cafe Cinema Budapest vendégei valóban minőségi kulturális programok közül válogathatnak majd.