Oldalunkat eddig 27554-en keresték meg. Ma Ön a(z) 15. látogatónk.


A helyszín és a hangulat

A klub az 1920-as évek második felének amerikai hangulatát jeleníti meg. A szesztilalom ideje alatt a legkülönbözőbb formában jelentek meg az illegális kocsmák. A Cafe Cinema egyedülállóan azt a teljes egységben megjelenő hangulatot képviseli a piacon, ami nem csak egy kocsma hangulatát adja vissza, hanem bemutatja a kort a "fedőüzlettel" együtt, ami jelen esetben egy korhű mozi megépítését jelenti ruhatárostul, jegypénztárostul, amely mozi alá elrejtettek egy teljes, különálló egységet képező luxus szórakozóhelyet.

A Cafe Cinema 3 szintből áll, a földszinti és emeleti rész a mozi hangulatát jeleníti meg, tényleges filmvetítésekkel az esti party közben, amelyek szervesen illeszkednek majd az adott este hangulatába. Aki ténylegesen kíváncsi a filmekre, lehetősége van rádiós fejhallgatót bérelni, és akár mozizhat is buli közben. Az emeleti rész ténylegesen a legelitebb közönségnek kínál szórakozást, itallapja prémium kategóriás italokat, koktélokat, szivarokat és kávét kínál.

A pincébe, vagyis az "illegális" lokálba vezető út egy igazi élmény. Luxuskörülmények között indul a vendég, de lépcsőfokról lépcsőfokra lesz romosabb, lepusztultabb a környezet, jelezve a "hatóságoknak", hogy ez csak egy pince, semmi más. A pince vasajtaja mögött azonban egy nyüzsgő luxusbár fogadja a leérkezőt, színpaddal, előadókkal, méretes pulttal, asztalokkal, és pici tánctérrel.

A látvány megteremtéséért a D stúdió (http://www.studio-d.hu) kreatív csapata felelős, akik Magyarország egyik legelismertebb, Presztizs-díjas belsőépítész vállalata.

A törpeklub 3 szinten, télen összesen 168 nm-en működik majd, melyhez további 120 nm fedett és közterületi terasz is tartozik majd a nyári nyitva tartás ideje alatt.